Как да се присъедините към нас

Ние се нуждаем от квалифицирани кадри като вас, които ще ни помогнат да реализираме своите високи цели. Интересни работни позиции се предлагат от Никомед по целия свят. За да разберете повече, моля свържете се с представителството ни във вашата държава.

След като посетите сайта на представителството ни във вашата държава и откриете работна позиция, която отговаря на вашия опит и възможности, моля свържете се с нас.

Въпреки че за някои работни позиции се ползват услугите на специализирани агенции, в повечето случаи подбора на персонал се осъществява директно от HR отдела на Никомед. При всички случаи, следните съвети ще допринесат за създаване на добро впечатление:

Първо, вашето CV или резюме трябва да бъде кратко – в идеалния случай около една страница – и по същество. Наблегнете на своя опит, който има конкретно отношение към обявената работна позиция и в придружителното писмо или е-мейл обяснете защо смятате, че сте подходящия кандидат за тази позиция.

Покана за интервю ще бъде отправена само до одобрените кандидати. Това е нашата възможност да ви опознаем и вашата възможност да се запознаете с работната позиция и живота в Никомед. Бъдете открити, честни, любознателни и отворени към разговора, и ние ще направим същото. Интервютата са изключително важни за формиране на правилна преценка дали сме приемливи един за друг.

Ако решим да продължим заедно напред, ще коментираме работно заплащане, социални придобивки, период на предизвестие спрямо предишния работодател и други формалности, които трябва да бъдат изпълнени преди започване на работа.  И тогава ще започне вълнуващия етап от вашата кариера. 

 

Начало на страница

Takeda Pharma