Кои сме ние

Връщайки се към нашите корени в Скандинавия преди повече от 185 години, Никомед е нарастнала стабилно за да се превърне в истинска международна компания с над 12 500 служителя. Днес, ние имаме подразделения в повече от 70 държави и осигуряваме иновативни лекарства за повече от 100 страни. 

Ние разработваме иновативни фармацевтични продукти, както и лекарства за закупуването на които не се изисква рецепта. Нашият най-значителен продукт Пантопразол (стомашно-чревни разстройства) се ползва от над 750 милиона пациенти. Това е само един пример за това какво означава "лекарство, което е от значение".

В Никомед се гордеем с международната си култура, която подчертава плоските йерархии, гъвкавост на екипите и изграждане на принципа на консенсуалността. Въпреки бързия ни растеж през последните години, много от нашите служители все още се чувстват като в малка компания, където отделната личност може да се отличи.

Ние твърдо вярваме, че нашите ценности - съпричастност, доверие, кураж и мотивация - са в основата на нашия успех и са причината която ни държи заедно като международна компания. Ние сме изключително активни в достигане на убеждението, че нашите фирмени ценности са разбрани и приложени. Докато ръководните ни кадри дават личен пример, ние очакваме всички наши служители да бъдат примери за подражание в постигането на фирмените ценности. 

Вижте също
Нашата култура и ценности
 

Начало на страница

Takeda Pharma